Con Zelo Toto

Het nieuwe voetbalseizoen gaat weer beginnen en natuurlijk is er weer de toto, die ook dit jaar wordt georganiseerd door v.v. Con Zelo.

Con Zelo speelt weer in de 3e klasse A met bijna allemaal dezelfde tegenstanders. Dus ook dit jaar wordt het weer gokken en hebben de niet kenners ook kans. We spelen wel weer een paar derby’s tegen o.a.,  Hugo Boys en Winkel dus dat belooft wat.

Vul duidelijk een 1,2 of 3 in, (1 is winst voor de eerstgenoemde ploeg, 2 winst voor de andere ploeg en een 3 is een gelijkspel)  Sla het ingevulde formulier eerst even op je computer en verzend het dan als bijlage naar:

piethoutenbos@conzelo.tv

Zondagavond krijgt u de uitslagen en de nieuwe stand toegestuurd.

De kosten voor deelname zijn normaal € 8,00, maar als deelnemer van het afgebroken vorig seizoen doe je na invulling gratis mee.

De prijzen zijn als volgt:

1e prijs € 200                  6e prijs €  25

2e prijs € 100                  7e prijs €  20

3e prijs €  50                   8e prijs €  15

4e prijs €  40                   9e prijs €  10

5e prijs €  30                 10e prijs €  8

Degene die in een speelronde alle wedstrijden goed heeft voorspeld wint een kadobon van Tamara’s Bloemenboetiek (zijn er meerdere deelnemers dan loten we)

Wie met de winterstop bovenaan staat (winterkampioen) ontvangt €50.

Wie aan het eind van het seizoen de meeste van Con Zelo goed heeft voorspeld krijgt een waardebon voor een taart (hierbij kijken we even hoeveel personen en anders verloten we 5 waardebonnen )

Er is ook waardebon voor een taart voor degene die als laatste eindigt.

Bij gelijke stand geeft wie de meeste keer Con Zelo goed heeft de doorslag.

We hebben ook dit jaar weer  een extra prijs. U vult in wie er 1e, 2e  en 3e periodekampioen wordt. Degene die dat goed heeft ontvangt de prijs van € 100  (mochten er meer deelnemers zijn die het goed hebben dan delen we de prijs) Als niemand het goed heeft dan kijken we eerst naar de 1e periodekampioen, dan naar de 2e en dan naar de 3e.

U kunt insturen tot zondag 26 september 12:00 uur.

Speel mee en steun Con Zelo, wij bedanken u alvast voor uw deelname.

Dirk (Bunder) Bruin en Piet Houtenbos