Coronamaatregelen

Op Sportpark de Groet gelden de volgende coronamaatregelen voor het weekend van 27 en 28 november.

Basismaatregelen
– Blijf thuis bij klachten
– Houd je aan de basismaatregelen (1,5 m afstand, handen wassen en geen handen schudden)

Kleedkamers
De kleedkamers zijn open en beschikbaar rondom trainingen en wedstrijden. Personen vanaf 18 jaar worden geacht een Corona Toegangsbewijs (CTB) te hebben (eigen verantwoordelijkheid). Onze vrijwilligers controleren hier niet actief op.

Vrijwilligers, (wedstrijd)officials, trainers, coaches, bestuursleden en andere mensen die in functie aanwezig zijn, hoeven geen CTB te tonen voor toegang. Ook sporters en bezoekers die de kleedkamers niet betreden, hebben geen CTB nodig.

Kantine
De kantine is open (inclusief het terras) voor bezoekers van het sportpark. Personen vanaf 18 jaar worden geacht een CTB te hebben, hier controleren we op vrijwillige basis op. We adviseren in de kantine (ook na controle van CTB) 1,5 m afstand te houden en een vaste zitplaats te nemen.

Op zondag 28 november sluit de kantine om 17.00 uur.

Publiek
Publiek bij sportwedstrijden is van overheidswege niet toegestaan. Als je toch aanwezig wilt zijn bij wedstrijden, houd dan tenminste 1,5 m afstand.

Onze vereniging is open voor iedereen en wij willen in principe niemand weigeren of wegsturen. Daarom blijft het mogelijk om overal op het sportpark aanwezig te zijn, maar wees verstandig en houd je aan de basismaatregelen.

Laatste update: 26 november 2021