Voor 2022-2023 heeft Con Zelo Dennis Kanne aangetrokken als hoofdtrainer voor Con Zelo 1. Hij wordt dus de opvolger van Ivo Rohling, die na dit seizoen vertrekt en misschien wel helemaal stopt als trainer.

Het bestuur heeft verschillende trainers gesproken en namen de revue laten passeren, maar die van Dennis heeft vanaf het begin hoog op het lijstje gestaan. We zijn dan ook blij en vol vertrouwen dat hij goed past in de club. Naast het trainen van Con Zelo 1 zal hij ook voor de rest van de selectie een rol spelen.

Dennis Kanne

Dennis is bekend in de regio, nadat hij trainer is geweest bij o.a. Dirkshorn, Succes, Hollandia T en nu Zeevogels. Hij hoopt met dat laatste team dit seizoen een verdiend kampioenschap te behalen.

Hoe de rest van de technische staf er volgend seizoen uit komt te zien is nog niet helemaal bekend, hierover zullen we later dit voorjaar besluiten gaan nemen. De focus ligt voor nu eerst op het uitspelen van de competities en een goed resultaat voor Con Zelo 1 en 2 in de rest van dit seizoen.

Voor vragen over de aanstelling van Dennis Kanne kun je contact opnemen met Erwin Dam of Jan Vennink.

Door Bestuur