Voorafgaand aan de competitiewedstrijd tegen De Blokkers heeft Con Zelo de nieuwe trapwand officieel in gebruik genomen. Deze wand is aan de kant van het trainingsveld voorzien van een doel op werkelijk formaat en bevat puntenvakken om op te oefenen.

De hele wand is in totaal 10 bij 4 meter en kent een uiterst sterke constructie (hij heeft immers de eerste stormen al overleefd). Samen met bijna twintig vrijwilligers is hij onder aanvoering van Herman Zomerdijk en Ad Vriend tot stand gebracht en nu dus ook officieel geopend. De puntenvakken zijn in overleg met onze voetbaltechnische afdeling bepaald en er is inmiddels al flink gebruik van de wand gemaakt.

De voorzitter bedankt Herman en Ad voor hun inzet en de opening

Aan de zijde van het hoofdveld prijkt de komende jaren het spandoek van IAA Airfreight, het bedrijf van Jur de Graaf. Na de wedstrijd ondertekende hij het driejarig contract met de vereniging, waar we natuurlijk ontzettend blij mee zijn.

De trapwand is mede mogelijk gemaakt door de volgende vrijwilligers en organisaties, die zich (weer) belangeloos voor de club hebben ingezet:
Richard Veldman
René Stoop (Bril)
Cock Dekker
Maurice Mulders
Jan Bruin (Baco)
René de Groot
Dick van Strien
Rob Bruin (Poezen)
Sam Bruin
Loonbedrijf Poland
Theo Wever

De gemaakte kosten zijn als cadeau aan vv Con Zelo geschonken door Omnivereniging Con Zelo, Handbalvereniging Con Zelo en de Vrienden van Con Zelo, als onderdeel van het 90-jarig bestaan van de vereniging.

Door Erwin Dam