Op 13 november zijn opnieuw maatregelen in gegaan in verband met het coronavirus. Hierdoor heeft het bestuur van Omnivereniging Con Zelo (die het beheer van de gebouwen uitvoert) de reeds geldende maatregelen bekeken en voor Sportpark de Groet bepaald dat die al in voldoende mate in lijn zijn met de maatregelen van de overheid.

Je vindt de maatregelen die nu gelden op Sportpark de Groet hier –>

We roepen op om thuis te blijven bij klachten en je aan de basismaatregelen te houden, maar tegelijk proberen we het voetbal zo toegankelijk mogelijk te houden.

Houd er rekening mee dat op andere sportaccommodaties (binnen en buiten) verschillende maatregelen kunnen gelden. Controleer bij uitwedstrijden en zaalvoetbalwedstrijden dus altijd de coronamaatregelen via websites en de Voetbal.nl app.

UPDATE 26 november 2021

Op de persconferentie is bekend gemaakt dat vanaf zondag 28 november alle binnen- en buitensport gesloten moet zijn vanaf 17.00 uur. Wat dit inhoudt voor onze trainingen en wedstrijden, moeten we komend weekend bepalen. We wachten hierbij ook de reacties van KNVB en NOC*NSF af, voor wat betreft de competities.

Uiterlijk zondagavond plaatsen we ons beleid rondom de trainingen voor komende week op de website.

Door Bestuur