Het was al weer bijna 40 jaar geleden dat we tegen deze club moesten spelen in competitie verband , namelijk in het seizoen 1984- 1985 toen werd er nog gespeeld op hun oude complex , want in 2001 kregen zij op een andere locatie dit prachtig complex , helaas werd er toen ook beide wedstrijden verloren net zoals in dit seizoen .

Er waren welgeteld 17 trouwe supporters meegereisd om hun club aan te moedigen. Uit naar Purmerend wat een eind heen , en dat voor 3 te winnen punten, helaas werden het er na 90 minuten voetballen 0 .

De thuisploeg begon de wedstrijd voortvarend en creëerde diverse mogelijkheden maar Con Zelo gaf achter geen krimp onder leiding van Stef en Nils, na een half uur spelen kreeg Stef buiten de 16 een vrije trap te nemen zijn inzet werd gekeerd door keeper Schulte die de bal via de lat tot corner wist te werken , niet veel later werd er hands gemaakt door een Con Zelo speler in het doelgebied van Nils, penalty besliste scheidsrechter Veldhoen , deze werd genomen door J. Neuteboom die keeper Nolten kansloos liet en zijn club op voorsprong zette 1-0 . Vlak voor rust was er nog een scrimmage voor het Con Zelo doel maar op wonderbaarlijke wijze caramboleerde het leer naast het doel ,zodoende ging de rust in met de 1-0 voor de thuisploeg .

Ondanks deze stand waren de meegereisde supporters het wel eens dat er hier een punt wist halen .De tweede helft werd begonnen met Pieter die de plaats van Joep had overgenomen , de eerste beste aanval van de thuisploeg leverde bijna hun tweede treffer op ,maar de inzet werd door Ralph van de doellijn gehaald . Aan de andere kant kreeg Con Zelo diverse mogelijkheden maar konden het doel niet echt vinden om te scoren , een vermeende handsbal van de thuisploeg voor hun doel ,werd door scheidsrechter Veldhoen niet gehonoreerd , in de 76e minuut werd door een misverstand achter bij Con Zelo fataal voor deze wedstrijd , V. Snijder profiteerde daar van en zette zijn ploeg op 2-0. Con Zelo wisselde Stef in voor broer Freek en even later werd Boyd  vervangen door Robert , er werd nog met vereende krachten geprobeerd om er nog wat van te maken maar de thuisploeg gaf achter niet thuis, vlak voor tijd wisten zij via Snijder er nog 3-0 van te maken , en direct daarna wist Senna eindelijk met zijn snelheid zich los te werken van zijn directe tegenstander om alsnog keeper Schulte te passeren 3-1

Helaas wederom geen punten,volgende week thuis tegen Hollandia T 

jongens en staf we geven het niet op , veel succes