De laatste thuis wedstrijd van dit seizoen werd wederom verloren ,ondanks het feit dat Con Zelo 1 reeds was gedegradeerd deden ze er alles aan om deze wedstrijd naar een goed einde te brengen maar helaas lukte dat weer niet , misschien volgende week dan maar de laatste uitwedstrijd in en tegen Ilpendam .

Onderleiding van scheidsrechter Sadiek werd er om 14.00 afgetrapt ,Bergen zette de thuisploeg meteen onder druk en dat resulteerde reeds na 7 minuten spelen dat het leer achter Nils in het doel werd gedeponeerd ,een voorzet vanaf de linkerflank werd door Nils en Pieter verkeerd beoordeeld en het was Stijn Vrasdonk die geheel vrij de bal in het doel kon schieten 0-1 . Daarna had Bergen ook het betere veldspel en dat resulteerde in diverse kansen om uit te lopen naar de 0-2 maar keeper Nolten stond dat niet toe deze keer ,bijna leek het toch te gaan gebeuren , verdediger Mike Dekker kopte verkeerd terug maar gelukkig verdween de bal nipt naast het doel van keeper Nolten . In de 28e minuut was Senna op rechts ervandoor doch zijn inzet werd vakkundig gepareerd tot een corner door keeper Jop van Vlaanderen , maar even later kreeg Con Zelo een kans voor de gelijkmaker er werd hands gemaakt in het doelgebied van Bergen en dat resulteerde in een penalty , Geert de Graaf schoot de bal feilloos in het doel van keeper v Vlaanderen 1-1 ,een prima opsteker voor de thuisploeg . Helaas was dat van korte duur want nog voor de rust kwamen de bezoekers weer op voorsprong , een diepe bal richting het Con Zelo doel werd een prooi voor aanvaller Robles nadat hij de bal na een gevecht met Mike Dekker wist te veroveren ,zijn inzet was voor keeper Nolten onhoudbaar 1-2 .

Na de thee waren Joep en Senna achtergebleven in de kleedkamer hun vervangers waren Freek en Boyd . Con Zelo probeerde met man macht de gelijkmaker te forceren maar het was wederom Bergen die wist te scoren in de 54e minuut , Vrasdonk was de maker van de 1-3 .

In de 60e minuut kreeg Jim Langendijk geel voor een overtreding scheidsrechter Sadiek had iets gehoord wat niet door de beugel kon en trok nogmaals geel voor Jim dus rood , ondanks protesten bleef hij bij zijn beslissing . Ondanks de minderheid op het veld leek de thuisploeg dat niet te deren er kwamen diverse mogelijk heden voor de aansluitingstreffer , via Pieter en Boyd kwam de bal bij Geert voor de 2-3 maar helaas was het Ricardo Vos die de bal uit het lege doel wist te koppen , niet veel later werd een inzet van Geert door wederom Vos op miraculeuze tot corner verwerkt . In de 75e minuut werd Jacco vervangen door Robert Agenant die zo nog zijn laatste minuten kon spelen voor de hoofdmacht , volgend jaar trapt hij zijn balletje in het 4e vandaar. Met nog 10 minuten te gaan leek Sebas eindelijk te gaan scoren maar ditmaal was het keeper v Vlaanderen die de bal met een reflex uit zijn doel wist te deponeren . Zo eindigde deze wedstrijd wederom in een nederlaag het is zoals het is . Nog 1 wedstrijd te gaan en dan is de derde klasse verleden tijd voor Con Zelo . uiteraard volgende week veel succes tegen Ilpendam .

Na de wedstrijd werd bekendgemaakt wie de speler van het jaar was geworden , nou die was er niet want het werd met een overtuigende aantal stemmen dit jaar de keeper Nils Nolten , Nils van harte gefeliciteerd namens alle supporters .