Ondanks de smadelijke nederlaag van vorige week waren er vele Waarlanders op de fiets en auto richting Tuitjenhorn gereden om deze derby te gaan aanschouwen. De bezoekers misten wederom diverse spelers, maar trainer Kanne had alle vertrouwen in zijn spelers om deze wedstrijd aan te gaan. Maar Hollandia T, met Burger en Kuipers en niet te vergeten Hollenberg in hun gelederen, zal het deze middag niet vanzelf gaan.

De thuisploeg startte de wedstrijd voortvarend en kregen dan ook diverse mogelijkheden om het doel van Nils Nolten onder vuur te nemen , in de 10e minuut na een eerdere redding van Nils werd het 1-0. De verkregen corner werd prima ingekopt door Klijbroek . Niet veel later was na een prima aanval over rechts Jim Langendijk te laat bij de bal om de zwak keepende Veldboer te passeren . Con Zelo kreeg meer grip op de wedstrijd en dat resulteerde dan ook in de gelijkmaker ,een schot van Boyd Boekel in de 30e minuut werd slecht verwerkt door keeper Veldboer en het was Geert de Graaf die daar dankbaar gebruik van maakte 1-1 . Enkele minuten daarna was Geert bijna bij zijn tweede treffer maar nu was keeper Veldboer wel bij de les en wist de inzet van Geert te parreren .In de 38e minuut leek de thuisploeg op voorsprong te komen , een afstandsschot van J.Bakkum leek in de kruising te verdwijnen maar met magistrale redding van keeper Nils Nolten tikte hij de bal via de kruising uit zijn doel ,zie foto op de Con Zelo site . En zo werd er gerust met een gelijke stand van 1-1 . Voor de rust werd Hof nog gewisseld door Koen Hollenberg want trainer Berkhout zag na de gelijkmaker dat zijn ploeg te ver was ingezakt .

En met deze wissel gingen ze Con Zelo in de tweede helft te lijf , helaas gaf Con Zelo geen krimp het collectief was weer terug en keeper Nolten was in bloedvorm , helaas na wederom een schitterende redding volgde wederom een corner , de bal werd in de 16 gebracht en kwam van zeer dichtbij tegen de arm van een Con Zelo ,heel Tuitjehorn schreeuwde om een strafschop en dat kregen zij van de tot nu toe prima optredende scheidsrechter v/d Maat ,het was invaller Koen Hollenberg die profiteerde van dit cadeau en liet Nils kansloos bij zijn inzet 2-1. Nog geen 2 minuten later na een overtreding van Stef wist Hollenberg de 3-1 op het scorebord te zetten , de gemetselde muur van Con Zelo stond uit de haak en zodoende schoof Hollenberg met precisie de bal in het doel buiten bereik van keeper Nolten . Daarna verliet Stef Smit het veld en vervangen door L.Hoogendorp. Con Zelo zette na deze domper nog eenmaal het gas er op en dat resulteerde nog bijna de aansluitingstreffer , keeper Veldboer was reeds verslagen doch de bal werd voor de doellijn nog weggejast door zijn verdediger , helaas viel er nog een treffer maar wederom aan de verkeerde kant , Kuipers wist zich geheel vrij te spelen en met knal op doel zette hij zijn ploeg op de 4-1 , Boyd werd nog naar de kant gehaald en Jacco Molenaar kreeg nog enkele speelminuten , helaas wederom geen punten deze keer maar met deze inzet komt het wel goed .

Volgende week vrijaf en dan 30 oktober thuis tegen Meervogels ’31. Veel succes.