Op het complex van Berdos voorheen ,speelt nu de fusie club vv Bergen ,een mooi complex maar wel in de buitenhoek van Bergen. Te ver voor de supporters blijkbaar want een handvol Bergenaren waren naar het voetbalveld gekomen en daarin tegen waren er toch nog vele Waarlanders achter hun jongens aan gereisd om ze aan te moedigen , ze hebben alle steun ook nodig om eens tot de eerste overwinning te behalen.

Bergen begon de wedstrijd goed en het was achter alle hens aan dek bij het doel van Con Zelo , helaas ontbrak bij het schrijven van deze wedstrijd het wedstrijd formulier daarom nu maar de rugnummers genoteerd en de doelpuntenmakers van Bergen uit de Alkmaarse editie . Zoals gezegd in de 5e minuut schoot no 9 nipt naast en even later was no 11 die strandde op Nils Nolten in een 1op1 situatie , niet veel later was het de beurt aan No 14 diens kopbal hield Nils klemvast uit zijn doel . Doch na een kwartier spelen was het raak voor de thuisploeg , Robles kwam alleen voor Nils te staan die twijfelde om er uit te komen en met een slim boogje van Robles viel de bal in het lege doel 1-0 . Langzamerhand kwam Con Zelo over de middenlijn en in de 25e min was het weliswaar gelijk ,Boyd Boekel vast aan de bal deze  middag zette Jelle aan het werk en die schoot de bal in kruising ,de thuiskeeper hoorde wat voorbij gaan meer ook niet  1-1 dus . Even later was Geert op links ervandoor maar wist net niet de keeper te verschalken Daarvoor was Nils nog in botsing gekomen om een tegentreffer zien te voorkomen , gelukkig stonden beide weer snel op de been . In de 32e minuut wist Nils wederom een aanvaller het scoren te beletten maar even later ging het achter mis een prima opgezette aanval van Bergen belande de bal bij De Vet die simpel de 2-1 kon maken Met nog enkele minuten te gaan zocht Con Zelo het vijandelijke weer eens op , de trainer van Bergen riep nog laat je niet verrassen ,maar daar had Jelle geen boodschap aan en via een Bergenaar  belande de bal in het doel 2-2 . Met een gerust hart gingen we de kantine in voor een bakkie.

De tweede helft ging over en weer ,in de 54e minuut redt Nils met gevaar voor eigen leven wederom een tegentreffer, maar na een half uur spelen kreeg de thuisploeg over rechts een vrije trap te nemen ,de bal zeilde voor het doel langs en Nils taste mis en het was Vos die daar dankbaar gebruik van wist te maken 3-2 .De strijd was zeker nog niet gestreden , het was Mike Dekker die de bal nog uit het  doel moest jassen voor de genadeklap . In de 64e minuut was Boyd er van door , werd richting het doel neer gelegd , vrije trap besliste Scheidsrechter  Overtoom  meer niet , het leverde helaas niets op , en even later was Geert op rechts ervan tussen en stoof alleen op de keeper af , je moest goed kijken waar de keeper was want zo groot was hij niet ,helaas deponeerde Geert net voorlangs het doel . In de 70e minuut ging het echt mis , Jelle altijd gedreven om de bal te veroveren raakte in clinch met zijn tegenstander en stortte brullend neer op het kunstgras van Bergen , de pijn voelde iedereen door merg en been , tijdens het te perse gaan van mijn verslag was er nog niets bekend over zijn knie ,vanwege alle zwellingen kan pas later de foto’s worden gemaakt , maar het ziet er niet goed uit . Jelle veel sterkte namens alle supporters en iedereen die Con Zelo een warm hart toedraagt . De wedstrijd ging daarna door en de thuisploeg verdedigde hun voorsprong op zijn Argentijns , en Con Zelo kon geen vuist meer maken , Levi en Nils waren nog binnen de lijnen gebracht voor Jelle en Robert . Vlak voor tijd kreeg de thuisploeg nog een vrije trap te nemen aan de rechterkant , van ver zagen wij ,ik stond naast Martin Rood oud trainer van Con Zelo dat de muur niet goed gemetseld was ,Nils zag daardoor de bal veel te laat en de nederlaag was wederom een feit , De Zwart maakte de 4-2 .

Heren nog 1 wedstrijd te gaan dit jaar en wel tegen buur Hugo Boys. Veel succes .