Na deze nederlaag degradeerde Con Zelo 1 definitief uit de derde klasse B , en dat nog wel op Super Sunday op het sportpark De Groet

Na 3 seizoenen in de derde klasse te hebben gespeeld wordt het volgend jaar onder leiding van Larbi weer de 4e klasse die hij in zijn eerdere periode bij Con Zelo binnen wist te harken.

De wedstrijd begon deze middag voortvarend want vooraf wist pupil van de week Jan Poland jr keeper Nic v/d Veer te passeren met een prima schot op zijn doel . Ook Con Zelo begon de wedstrijd goed want na 3 minuten wist keeper v/d Veer ternauwernood het leer uit zijn doelmond te tikken en via de lat tot een corner te verwerken . Helaas was dat van korte duur want reeds in de 8e minuut kwamen de bezoekers aan de leiding een voorzet vanaf de rechterkant belande bij Dimaggio Senchi die met een ferme kopstoot keeper Nils Nolten wist te passeren 0-1 , zie foto op de Con Zelo site . Wederom een domper voor de thuis ploeg en even later volgde de volgende dreun , namelijk Kleefman en Jan Doodeman duelleerde om de bal en beide lagen op de grond ,scheidsrechter Jager gaf Jan de schuld aan het gebeuren en trok meteen rood voor het neerleggen van een doorgebroken speler , daar ga je dan 0-1 achter en 75 minuten met 10 man verder spelen tegen een ploeg die ook de 3 punten nog hard nodig moesten hebben om te overleven in deze klasse . Con Zelo nu met 1 speler minder had het uiteraard moeilijk om zijn aanvallers te bereiken , verdedigend was het wel in orde want tot de rust wisten de bezoekers keen kans meer te creëren .

De tweede helft liep het wel anders , Geert was er ingekomen voor Robert om toch nog deze wedstrijd te doen kantelen , zo probeerde de thuisploeg steeds de snelle Senna Houtenbos in stelling te brengen . Ook zaten de bezoekers niet stil in de 58e minuut redde keeper Nolten weer eens geweldig op een inzet van Senchi , en even later was Jim Langedijk bijna bij de gelijkmaker maar zijn schot tussen de palen werd nipt geblokt door een verdediger . Niet veel later was Senna eindelijk zijn verdedigers te snel af ,zijn schot op doel was voor keeper v/d Veer onhoudbaar maar de paal stond een treffer in de weg .Joep Blankendaal verving Pieter die zijn werk er op had zitten deze middag . Dank zij de reddingen van Nils bleef Con Zelo nog in de race voor 1 punt of meer ondanks de minderheid deze middag ,maar in de 78e minuut viel het doek voor Con Zelo in deze klasse ,een aanval van Alcmaria werd prima afgerond door ? en zette zijn ploeg op een 0-2 voorsprong , dat het later nog 1-2 werd door een eigen doelpunt van Jelle Overwater was voor de statistieken deze middag , helaas na deze nederlaag nog twee wedstrijden te gaan in deze klasse op 14 Mei tegen Bergen thuis waar na afloop van deze wedstrijd tevens bekend wordt gemaakt wie de speler zal zijn van het seizoen 2022- 2023 ondanks het slechte seizoen zijn er toch nog spelers die daar voor aanmerking kunnen komen .