Vooraf deze wedstrijd zette ik het eerste elftal op de gevoelige plaat en zag daarbij ook de terugkeer van Mike en Sebas ,dat gaf mij een goed gevoel voor de wedstrijd tegen buur Hollandia T een 6 punten wedstrijd onderin klasse 3B. Tevens de aanwezigheid van mijn 3 voetbalgekke kleinkinderen waarvan 1 spelend bij Con Zelo en de andere 2 spelend bij Jong Holland om de thuisploeg aan te moedigen voor hun eerste overwinning van dit seizoen ,maar helaas na 90 minuten stond het 0-1 voor de bezoekers , dus wederom geen overwinning deze middag en zo staan ze nu troosteloos onderaan in 3B met nog maar 3 punten ,met nog 7 wedstrijden te gaan is nog van alles mogelijk en daar gaan we dan ook voor .

Con Zelo begon de wedstrijd voortvarend want reeds in de 3e minuut kreeg Senna Houtenbos de kans om zijn ploeg op voorsprong te zetten , met zijn snelheid schudde hij zijn belagers van zich af en hoefde alleen keeper Veldboer nog te passeren doch die werkte niet mee en wist de inzet van Senna te pareren . Niet veel later waren de bezoekers bijna bij hun eerste kans om de thuisploeg op achterstand te zetten maar Nick Burger faalde in zijn afwerking . Weer  3 minuten later was J.Hoorn die prima van de rechterkant werd aangespeeld de kans kreeg om uit te halen maar zijn inzet werd prima gekeerd door keeper Nolten . Na een kwartier spelen viel de eerste treffer het was wederom Hoorn die er vandoor was met de bal en met een prima schot passeerde hij keeper Nolten , grensrechter le Noble had echter buitenspel geconstateerd en liet dat ook weten aan scheidsrechter Jans die de treffer daarna ook afkeurde  onder afgrijzen van de harde kern op leeftijd van de bezoekers zittend op de Jan Bruin tribune. Niet veel later was Beers de verdedigers van Con Zelo te slim af en toog met de bal richting het vijandelijk doel zijn poging werd verijdeld door goed uitkomen van keeper Nils Nolten . Hollandia T voerde de druk op en kregen diverse mogelijkheden om op voorsprong te komen maar wederom was Nils die dat wist te voorkomen, aan de andere kant was keeper Veldboer bijna de klos nadat hij de inzet van een van onze voorwaartsen liet glippen maar tot een treffer kwam het niet voor de thuisploeg .

Na de rust kwam Mike Dekker terug van een blessure , weer aan spelen toe hij verving Sebas van Balgooy , na enkele minuten in de tweede helft was Geert de Graaf  ervandoor maar zijn inzet werd prima gekeerd door keeper Veldboer . Niet veel later verliet Robert Agenant het speelveld zijn vervanger werd Jacco Molenaar . In de 65e minuut werd de bal op links hard en laag voor het doel van Con Zelo geschoten , wonderbaarlijk zette niemand van de bezoekers zijn voetbalschoen er tegen aan om de thuisploeg pijn te doen . Niet veel later pareerde Nils nog een inzet van de bezoekers , maar in de 80e minuut moest hij het onderspit delven , slordig bal verlies van de thuisploeg  deed hem de das om ,het was J. Hoorn die op rechts ervan door ging met het verkregen leer en met een loepzuivere schot de bal achter Niels deed belanden 0-1 . In de resterende 10 minuten probeerde de thuisploeg er nog een punt uit slepen , het was bijna gelukt door de arrogantie van keeper Veldboer die Con Zelo uitdaagde met het vertragen van het spel  in zijn eigen 16 , doch scheidsrechter  Jans nam hem in bescherming , ook de twee duidelijke corners in de laatste minuten werden door de scheidsrechter ontnomen en zo eindigde deze wedstrijd wederom met een nederlaag voor Con Zelo .

Volgende week uit naar Meervogels heren veel succes