Onder bezielende leiding van scheidsrechter Kortekaas, bekend maar niet bemind bij onze trouwe supporters, begon de wedstrijd dik over twee uur. Het weer was goed en het veld was prima bespeelbaar, Jan Baco stond bij de entree al ons op te vangen en met de woorden “de punten blijven hier” was de toon reeds gezet.

Het spel golfde op en neer en de eerste kans was voor Con Zelo, maar de inzet van Ralph Smit werd door keeper De Visser tot corner verwerkt. Na een half uur spelen belandde de bal via een goed genomen corner van de thuisploeg op de deklat van Marco Houtenbos’ doel. DWOW had Con Zelo in de tang, de vele duels vielen in hun voordeel en Boyd Boekel bleef daardoor onbereikbaar om gevaar te stichten aan de andere zijde van het veld. In de 33e minuut gaf (en met name “gaf”) de scheids een vrije trap aan de thuisploeg, met een harde schuiver wist Van Oers de bal achter Marco te deponeren: 1-0.

Na de thee werd Jan ingebracht voor Nijs , de eerste de beste aanval was van Con Zelo. Jelle Moormann zette op rechts Ralph aan het werk, maar zijn inzet ging rakelings over het vijandelijk doel. Doch niet veel later viel de tweede thuistreffer. Marco redde eerst nog op een vrije trap, ook nog uit de daarop volgende corner, maar de rebound was voor de no 11 van DWOW. Kemmeren deponeerde de bal alsnog achter Marco: 2-0. Con Zelo had dat blijkbaar nodig, want ineens veranderde het spelbeeld, de bezoekers zetten de thuisploeg onder druk en keeper De Visser had ineens overwerk. Desondanks waren de uitvallen van DWOW niet zonder gevaar. In de 60e minuut belandde de bal weer eens op de lat van Marco’s doel. Eindelijk in de 75e minuut was het raak, Sander Houtenbos wist het doel toch te vinden: 2-1. Boyd werd gewisseld voor Senna Houtenbos en Con Zelo voerde de druk richting De Visser op. Jelle verliet het veld voor Jeroen van Dijk en de gelijkmaker was in de maak, maar de inzet van onder andere Senna wist keeper De Visser te keren. De dadendrang van Con Zelo werd in de slotminuten fataal: Emmeren en Doets maakten er alsnog 3-1 en 4-1 van. Baco had dus gelijk.

Volgende week thuis tegen SEW, veel succes!