Winkel uit, mooi dichtbij dus op de fiets erheen. Doordeweeks had Winkel uit tegen KGB nog flink uitgehaald, namelijk 3-6, dus het was oppassen geblazen daar in Winkel. Maar na 90 minuten spelen viel dat achteraf wel mee, er zat meer winst in dan verlies doch het werd gelijk 1-1.

Con Zelo begon de wedstrijd goed en zette de thuisploeg flink onder druk, dus ook kwamen er enkele kansen maar keeper Bosch is een betrouwbare sluitpost en pareerde de inzetten van Jelle Moormann en Geert de Graaf. De grootste kans van Ralph Smit was in de 21e minuut, de Waarlanders dachten aan de opening treffer maar Bosch liet dat niet toe en werkte de inzet van Ralph tot een corner helaas. Niet veel later verliet Jeroen Smit van de thuisploeg geblesseerd het veld, toen stonden er nog maar 3 Smitten in het veld ipv 4. Ondanks het veld overwicht van Con Zelo bleef het tot de rust  0-0.

Na de thee en achter het doel van Chris veel bier ‘sommige clubs tolereren dat zo dicht op het veld‘, werd de thuisploeg aldaar door hun supporters en harde kern aangemoedigd. Na een kwartier in de tweede helft zat het er voor Jelle op en werd vervangen door Robert Agenant en nog geen minuut later viel voor de thuisploeg de 1-0, een gemakkelijke verkregen vrije trap door scheidsrechter Van Lith werd hoog achter de verdediging gestuurd, helaas in de kluts raakte Chris Borst de bal kwijt en het was Visser die het leer in het doel wist te krijgen 1-0 helaas. Verdiend: nee. Terecht al helemaal niet, dus onze jongens gingen op jacht voor de verdiende gelijkmaker. Winkel verdedigde daarna met grof geschut hun voorsprong, deponeerde vaak de bal richting het Waarland om daar zeker verder te kunnen spelen, de thuisploeg bij lange niet meer om bang van te worden moest het daarna hebben van lange halen en hopen op meer. Na een half uur spelen in de tweede helft deponeerde Stef Smit eindelijk een bal op maat achter de verdediging van de thuisploeg en het was Sebas van Balgooy die keeper Bosch kansloos liet: 1-1. Met nog een kwartier te gaan gingen beiden ploegen nog voor de volle winst, Winkel gevaarlijk met de lange trap naar voren en Con Zelo voetballend met de ingekomen Jeroen van Dijk ingebracht voor de moe gestreden Freek Smit, maar het mocht niet meer baten het bleef bij de 1-1.

Eerlijk verdeeld gingen we op de fiets op huis an.

Volgende week tegen Westfriezen, eerst doordeweeks nog uit tegen Hauwert ’65 (wordt gespeeld bij Sporting Andijk), veel succes.