Con Zelo ging de strijd aan in de Rijp met wel heel veel invallers, door de week blesseerde Mike Dekker zich bij het zaalvoetballen en Jan Doodeman zat een schorsing uit van de verkregen rode kaart tegen Hugo Boys , daarna waren er enkele afwezig door te gaan skiën . Ondanks dat gegeven wisten de begeleiders een elftal neer te zetten om de strijd aan te gaan tegen de Rijp .

De eerste minuten ging de thuisploeg voortvarend van start , het was te danken aan het doel dat die bestaat uit palen en een lat en daar in het midden een prima keeper ,dat na de eerste golf van aanvallen geen doelpunt tegen werd geschoord . Met af en toe  een speldenprik van onze jongens voorin ,was het de thuisploeg die de overhand had maar niemand verzaakte zijn taak bij Con Zelo en gaven achter geen krimp ,Nils had het er maar druk mee in het doel maar pareerde elke inzet met veel verve om zo de nul te houden , ook Levi en Max maar zeker Robert speelde een gedegen wedstrijd achterin . In de 34e minuut wisten Boyd en Dennis gezamenlijk Senna weg te sturen richting het vijandelijk doel , helaas zijn inzet ging nipt over de keeper en de lat . Even later zwijnde Con Zelo , een poging van Thom Rijser vanaf de rechterkant ging voorlangs het doel van Nils die door iedereen werd gemist , even later plukte Niels nog een bal uit de kruising . In de 38e minuut had Con Zelo tegen alle wetten in bijna nog de leiding genomen maar in de 16 van de Rijp wisten ze 3 tegen 3 de bal, niet achter de keeper te deponeren , zodoende gingen de matadors van deze middag rusten met nog de 0-0 op het score bord .

Con Zelo kwam na de thee ook weer onder druk te staan maar de thuisploeg was niet bij machte om een bres te slaan in het hechte collectief van de bezoekers . Gaande de wedstrijd kreeg Con Zelo ook zijn kansen , steeds probeerde Boyd en loper Geert de bal achter hun verdediging te plaatsen om zodoende Senna met zijn snelheid aan het werk te zetten . In de 52e minuut kreeg Con Zelo een vrije trap te nemen nipt buiten de 16 , mijn camera in de aanslag en jawel Senna kopte snoeihard tegen de lat helaas geen afdruk ervan accu leeg dus geen foto , maar het gaf toch weer moed bij onze jongens en ondanks de rit naar de Rijp ook zo bij de  vele meegereisde supporters . In de 57e minuut werd de moe gestreden Max Wit vervangen door jawel Sil de Haan , het was of het de gewoonste zaak van de wereld was dat Sil debuteerde , stroopte de mouwen op en schuwde het duel zeker niet aan en paste precies in het collectief van de rest , de beuk er in . Niet veel later gelukte het eindelijk Senna alleen op pad te sturen richting keeper Timmer , zette de turbo aan doch zijn inzet belande op de paal , zo stonden de beide ploegen daar ook gelijk mee .

Nadat de Rijp vlak voor tijd nog een poging zag stranden in de handen van keeper Nolten wisten zij toch nog in de 87e minuut een doelpunt te forceren ,Nick Visser was de dader die Con Zelo in rouw dompelde ,je zag de teleurstelling bij onze jongens na deze treffer  1-0 . Con Zelo had daarvoor Jeroen van Dijk wegens kramp het veld zien verlaten ,het was Luuk Smit die zijn minuten mocht maken in de hoofdmacht van Con Zelo. Na deze treffer ging de Rijp in de fout met nog enkele minuten te spelen om nog een treffer te forceren , maar bij balverlies of beter gezegd het heroveren van de bal onder toeziend oog van de prima fluitende Appel wisten zij Senna aan te spelen , schudde zijn verdediger met zijn snelheid van zich af en met een vlammend schot op doel , en deze keer liet hij keeper Timmer kansloos 1-1 . Deze gelijkmaker werd door iedereen gevierd als een overwinning , mede dankzij jullie inzet was het weer genieten in de Rijp.

Volgende week thuis tegen Zeevogels , de volgende horde voor de eerste overwinning  dit seizoen ,veel succes