In de krant vermeldde trainer Ivo Rohling het al, een overwinning en de drie punten en daar was eigenlijk alles al mee gezegd over deze wedstrijd. De eerste wedstrijd weer in competitieverband dit jaar tegen De Blokkers ZO-ZA, jazeker het is bij De Blokkers zaterdag gedaan en diverse spelers zijn naar de zondag overgestapt. En dat is maar ook goed anders hadden ze er geen 11 spelers vandaag kunnen opstellen.

Ondanks dat ze op de laatste plaats staan met 0 punten, verkochten ze hun huid en haar deze middag om bij Con Zelo een punt te halen. En dat scheelde niet al te veel of het was hun gelukt, namelijk Con Zelo bakte er niet veel van deze middag. De thuisploeg kwam wel verdiend op voorsprong door een doelpunt van Robert Agenant: 1-0. Maar vlak voor rust wist Blokkers gelijk te komen. Nils Nolten, toch altijd betrouwbaar, liet de bal los bij een doelpoging van een bezoeker en het was David Snoey Kiewit die daar gretig gebruik van maakte en 1-1 op het bord zette.

Na de thee kwam Con Zelo meteen weer op voorsprong, op rechts was Sebas van Balgooy er vandoor en wist ​met zijn inzet op het vijandelijk doel keeper Lars de Jonge te verschalken: 2-1. Ivo had voor zijn doen dit keer een volle reservebank en daar maakte hij dan ook gebruik van, Sebas werd vervangen door Ralph Smit en niet veel later verlieten Robert Agenant en Jelle Moormann het slagveld en daar kwamen Nijs Bakker en, jawel de teruggekeerde, Niels Leegwater na een langdurig revalidatie voor in de plaats. Helaas werd het er niet beter op, desondanks gingen de bezoekers met 0 punten huiswaarts.

Hopelijk na deze lange winterstop zonder winterweer en de corona gaat straks alles weer beter lopen. Volgende week uit tegen het onbekende Hauwert ’65 waar Con Zelo in de vorige eeuw nog heeft gevoetbald. Toen was er nog geen TomTom, nu wel, dus Hauwert is dan wel te vinden. Veel succes!

met zijn inzet op het vijandelijk doel keeper Lars de Jonge te verschalken 2-1 . Ivo had voor zijn doen dit keer een volle reserve bank en daar maakte hij dan ook gebruik van , Sebas werd vervangen door Ralph en niet veel later verlieten Robert en Jelle het slagveld en daar kwamen Nijs en jawel de teruggekeerde Niels Leegwater na een langdurig revalidatie voor in de plaats . Helaas werd het er niet beter op, desondanks gingen de bezoekers met 0 punten huiswaarts. Hopelijk na deze lange winterstop zonder winterweer en de corona gaat straks alles weer beter lopen . Volgende week uit tegen het onbekende Hauwert waar Con Zelo in de vorige eeuw nog heeft gevoetbald , toen was er nog geen Tom Tom , nu wel ,dus Hauwert is dan wel te vinden . veel succes gr Arie Boekel