Afgelopen weekend kwam Koedijk op bezoek , die nog zeker in de race zijn voor het kampioenschap . De heenwedstrijd werd maar liefst 8-0 voor Koedijk , maar thuis met het thuispubliek als 12e man zou het wel eens anders gaan verlopen , helaas had Koedijk ook een 12e man en daar hadden we niet op gerekend , namelijk de grensrechter ontnam de thuisploeg een zuiver doelpunt om glashard zijn vlag op te steken om scheidsrechter Sprang duidelijk te maken dat hij buitenspel had geconstateerd .

Precies om 2 uur floot scheidsrechter Sprang ten teken dat deze wedstrijd kon beginnen , helaas schitterde de pupil van de week door zijn afwezigheid om zo ook keeper Beets te testen op zijn bekwaamheid , volgende week gaat dat zeker niet gebeuren want dan is Jan Poland jr aan de beurt .

De eerste de beste aanval was voor de thuisploeg , maar net buiten de 16 werd Senna neergelegd en kregen zij een vrije trap te nemen , de nemer schoot prima in maar keeper Beets was alert en tikte de inzet tot een corner . Daarna was Koedijk aan de beurt de ene aanval volgde de andere op ,de verdediging van het thuisploeg hadden hun handen vol aan ,lees voeten, om het doel schoon te houden zo vroeg in de wedstrijd , het was ook te danken aan de reflexen van keeper Nils Nolten dat een treffer werd voorkomen , gaande de wedstrijd kreeg Con Zelo meer rust in hun spel en zo kwamen er ook nog diverse mogelijkheden aan de andere kant van het veld ,steeds probeerde zij Senna in stelling te brengen maar de verdediging van Koedijk was solide en wisten dat steeds zien te voorkomen dat de snelheid van Senna gevaar kon opleveren voor keeper Beets .

De tweede helft begon Con Zelo goed en de eerste kansen waren voor de thuisploeg , Jacco Molenaar had bijna de 1-0 op zijn pantoffel , keeper Beets verloor de controle op het leer maar de inzet van Jacco stuiterde op de paal en naast helaas . Niet veel later was Senna dan de Koedijker verdediging te snel af en stevende op keeper Beets aan ,die zijn inzet ternauwernood wist te pareren . In de 59e minuut verliet Robert Agenant het veld voor Sebas van Balgooy . Niet veel later kwamen de bezoekers op voorsprong een aanval vanaf de rechterkant werd doeltreffend afgerond door Luc Wagenaar 0-1 een domper voor de hardwerkende thuisploeg . Onze voorwaartsen gaven de moed niet op en trokken massaal richting het vijandelijk doel , in de 80e minuut was het bijna raak een schitterende omhaal van Sebas werd ternauwernood door Stan Vonk uit het doel gekopt , scheidsrechter Sprang stond op de goede plaats en liet doorspelen ,de bal was niet geheel in het doel geraakt , vlak daarna viel de gelijkmaker maar helaas daar stak grensrechter Kees van Helvert een stokje voor door de scheidsrechter te overtuigen met deze laffe daad dat het buitenspel was . Dat invaller Remco Reinhard er nog 0-2 van maakte deed het er niet meer toe , na deze treffer floot de prima fluitende Sprang af .

Volgende week wederom thuis nu tegen Alcmaria Victrix , succes