Op Sportpark de Groet was Limmen, lijstaanvoerder en nu periodekampioen, met 0-4 te sterk voor Con Zelo. De thuisploeg wist het de bezoekers wel lang moeilijk te maken en de vier goals waren niet de verhouding te noemen.

Tegen de ploeg van oud-Con Zelo trainer Bas IJsselstein was Con Zelo de eerste helft zeker niet de mindere. In een gesloten formatie achterin kregen beide ploegen de eerste kansen, maar het duurde tot de 40e minuut voor Limmen de score opende. Na een paar goede reddingen van keeper Nils Nolten en verdedigend blok met Mike Dekker en Joep Blankendaal als uitblinkers, maakte Jacco de Jong namens de koploper de 0-1. Con Zelo kreeg op slag van rust van de, prima leidende, scheidsrechter Buffing een buitenkansje doordat een terugspeelbal van Limmen werd bestraft, maar het groepje roodhemden kreeg de bal niet langs de elf man op de lijn van Limmen.

Na de rust bleef de inzet van de Waarlanders onverminderd, maar echt doordrukken lukte niet. Limmen won langzaam aan kracht en kreeg steeds meer kansen, wat in de 74e minuut leidde tot de toch wel terechte 0-2 van Mika Miettinen. De 0-3 en 0-4 die volgden in de 86e en 90e minuut, beiden gescoord door Stan Donker, waren voor de statistieken en maakten het scorebord er niet fraaier op, maar Con Zelo liet goed spel en inzet deze wedstrijd.

Volgende week opnieuw een hoogstaande tegenstander, in de uitwedstrijd tegen Koedijk.

Door Erwin Dam