De laatste wedstrijd uit was ook naar de verste tegenstander van dit seizoen en zeker op de fiets met broer Ad ,enkele supporters van Con Zelo hadden ook de moeite genomen om hun club te zien spelen in Ilpendam voor hun laatste kunsten in de derde klasse . Bij de thuisploeg stond er nog wel degelijk wat op de rol ,namelijk bij verlies of gelijkspel en concurrent Hugo Boys wist te winnen bij de Rijp uit ,dan degradeerde zij net zoals Con Zelo naar de vierde klasseĀ  en dat gebeurde dus ook , na een spannend slot wisten zij dat niet te voorkomen en zo hielp Con Zelo buur Hugo Boys voor een rechtstreekse degradatie.

In de begin fase kreeg de thuisploeg  dat aantrad zonder Postma maar met Grootes op het middenveld direct twee mogelijkheden maar de schoten van Fais en Vrolijk waren een prooi voor keeper Nils Nolten . Na de eerste aanval van Con Zelo was het bijna raak Senna en Geert zagen hun actie helaas stranden in de 16 door een ingreep van verdediger Kramer . Maar na een kwartier spelen was het wel raak Boyd veroverde de bal op het middenveld en speelde Geert het leer in de voeten ,de goed meelopende Senna verkreeg de bal en zijn schot was onhoudbaar voor keeper Bakker 0-1

De thuisploeg ging verwoed ten strijde om het getij te doen keren maar Nils en zeker Mike waren een staan in de weg om dat te voorkomen . Vlak voor rust had Sebas bijna de 0-2 op zijn pantoffel na een slipper van keeper Bakker , maar de inzet daarna wist hij in de tweede instantie te voorkomen.

De tweede helft gaf een bijna constant aanvallend Ilpendam te zien , Robert en Pieter waren achter gebleven in de kleedkamer en hun vervangers waren dit keer Joep en Levi .Een vrije trap van Sem v Laarhoven werd door Nils vakkundig tot corner verwerkt ,ook een schuiver van Heijt was een prooi voor Nils . Ook Con Zelo had ook zijn kansen , Senna zag zijn inzet helaas gekeerd worden door keeper Bakker om zo de wedstrijd op slot te gooien , dat was niet de enige

keer en zo bleef Ilpendam in de wedstrijd . Met nog een kwartier te gaan viel alsnog de gelijkmaker ,de bal kwam na een zoveelste hoekschop van Peereboom voor de voeten van Grootes terecht , die doeltreffend uithaalde en buiten bereik van Nils nipt naast de linker staander de 1-1 op het niet aanwezige scorebord zette .

Daar bleef het dan ook bij ondanks verwoede pogingen van de thuisploeg om alsnog hun directe degradatie probeerde te ontlopen .

Het zit er op , na een teleurstellend seizoen helaas wens ik namens alle supporters de spelers en Staf een mooie vakantie toe .