De 6 punten wedstrijd om weg te komen van de laatste plaats in 3B werd een debacle voor de bezoekers . De 2 verkregen rode kaarten waren zeker de boosdoener van, zelfs de 2e rode kaart van Jan werd met veel applaus gevierd door de spelers van Hugo Boys ,van je buren moet je het deze keer zeker niet hebben , scheidsrechter Mahieu had zeker geen flauw idee dat dit een derby was om de laatste plaats in 3B . Voor de aftrap werd er 1 minuut stilte gehouden voor de veel te jong overleden Kees Ursem een Hugo Boys supporter in hart en nieren .

Con Zelo begon matig aan de wedstrijd met interim trainer Jan Kramer voor het eerst langs de lijn , en dat resulteerde dat de thuisploeg reeds in de 9e minuut op voorsprong kwam door een doelpunt van Bet 1-0 .Daarna kwam Con Zelo beter in spel en resulteerde in wat kansen maar tot een doelpunt kwam dat nog niet ,in de 20e minuut voorkwam Tim Ligthart een tweede treffer voor de thuisploeg door de bal van een Hugo Boys aanvaller in de 16 van Con Zelo met een correcte sliding wist te veroveren . De gelijkmaker viel geheel volgens de wedstrijd , in de 32e minuut het was Nijs Bakker de eer om deze te maken 1-1 . Niet veel later om precies te zijn 1 minuut was Geert de verdediging te slim af en stoof op keeper Van blarcum doch grensrechter Molenaar zag als enige dat hij buitenspel liep dus scheids Yannick floot Geert terug . Even later wist Senna de bal te veroveren maar zijn inzet ging rakelings naast.

De tweede helft begon de thuisploeg ook sterk aan de bal en het was aan keeper Nolten te danken dat de thuisploeg niet op voorsprong wist te komen . Doch in de 65e minuut ging Tim Ligthart in de fout om een aanvaller het scoren te beletten en werd daardoor zwaar gestraft door scheidsrechter Mahieu namelijk een penalty en rood. Het was Bob de Wit die zijn ploeg alsnog op voorsprong wist te zetten hoewel keeper Nolten dicht bij zijn inzet zat om een doelpunt zien te voorkomen 2-1 . Een domper voor onze jongens die met 10 man er toch weer voor gingen om er een gelijkspel uit te halen , helaas was dat van korte duur , tegen de 16 aan van Hugo Boys beging Jan Doodeman een overtreding en na zijn eerdere gele kaart kon Jan nu ook vertrekken , dat een speler van Hugo Boys Jan eerder aantikte dan andersom had de scheids zeker niet gezien ,resultaat Con Zelo mocht met 9 man verder dus kansloos voor een verdere verloop van deze wedstrijd ,het was Hoogland die met een schot op doel doelman Nolten kansloos liet 3-1.

Vol van zoveel onrecht dat een scheidrechter van deze Derby de wedstrijd naar zijn hand wist te zetten , verliet ik de Noord op de fiets richting huiswaarts .

Volgende week naar De Rijp heren veel succes