De eerste wedstrijd onderleiding van Dennis Kanne de nieuwe trainer van Con Zelo maar ook zonder de gestopte Sander en Chris dit jaar en nu in 3B met diverse nieuwe tegenstanders.

Ze zeggen wel eens vertel het maar in de Rijp , nou dat hoefde deze keer niet want Con Zelo moest tegen de Rijp hun eerste wedstrijd spelen en hadden menige supporters meegenomen om thuis verslag te doen van deze wedstrijd .Voor de rust was het de Rijp die de bovenliggende partij was en de tweede helft andersom Dat het bij de rust 1-1 stond leek wel een wonder en dat was Te danken aan keeper Nils Nolten en in de lucht waren Mike en Stef de bovenmeesters , en dat het 1-1 bleef na 90 minuten was de Schuld van de keeper uit de Rijp namelijk Jos Timmer deed zijn Werk voortreffelijk .

De wedstrijd was reeds 30 minuten oud toen De bezoekers pas op 0-1 kwamen door een treffer van Milko Laan De keeper van de rijp had letterlijk nog geen bal te doen had . De Rijp was aggresief op alle fronten zelfs hun goed gevulde dugout Speelde langs de lijn mee . In de 38e minuut redde Nils een inzet ingeschoten op 5 meter van hem van de doellijn en zo voorkwam hij de 0-2 .Vlak voor de rust kwam Con Zelo eindelijk in de 16 van De Rijp een slim balletje van Boyd belande bij Jelle die verwoestend Uithaalde maar keeper Timmer voorkwam de gelijkmaker ,niet veel Later viel alsnog de 1-1 , het was Boyd die keeper Timmer passeerde Met een bekeken schot op doel buiten zijn bereik deponeerde hij de bal in het doel .

De tweede helft werd geheel anders ,de druk van de Rijd was van de ketel maar kwam nu van de zijde van Con Zelo . Met name de corners waren top de middag maar Timmer en de lat lieten geen tweede Treffer toe . De inzet van Jelle in de 50e minuut werd nipt gekeerd En in de 70e een prima voorzet van Geert belandde via de kruin van Jan net naast het doel . Maar pas op de Rijd was nog zeker aanwezig Maar hun aanvallers wisten het doel niet meer te vinden . met nog 10 minuten te gaan werd Robert vervangen door Senna en niet veel later Ralph door Jim . Vlak voor tijd leken de 3 punten in het Waarland te blijven maar de inzetten van Jelle en Boyd waren een prooi voor  keeper Timmer .

Zo eindigde deze wedstrijd in een gelijkspel . Volgende week uit naar Zeevogels succes