Het was deze middag winderig op het sportpark, en dat is dan ook niet prettig voor de spelers maar zeker ook niet voor de toeschouwers. VVS had een grote schare supporters meegenomen naar het Waarland en dat zie je wel eens anders. Larbi Loukou was ook weer aanwezig uiteraard, de laatste keer dat hij in het Waarland vertoefde was vorig jaar toen hij zijn oude club trakteerde met een 1-8 nederlaag. Dat was tevens de laatste wedstrijd van het seizoen 2020-2021 ivm de Corona.

Con Zelo begon met de wind in de rug, de snelheid van de bal richting het vijandelijk doel was bijna niet te belopen voor onze voorwaartsen. De bezoekers kwamen reeds in de 8e minuut op voorsprong door een treffer van Stefan Dol. Direct daarna leek de 1-1 al te vallen, goed doorgaan van Boyd Boekel tot de achterlijn in het vijf meter gebied wist hij omringd van verdedigers toch de bal bij Sander Houtenbos te krijgen. Helaas, diens inzet ging rakelings naast het doel. De corners van de bezoekers leverden het meeste gevaar op voor het doel van Nils Nolten, maar Stef Smit, Mike Dekker en ook Jan Doodeman waren in de lucht zeker niet de mindere. In de 23e minuut drong Boyd weer de 16 binnen met een verdediger op en aan zijn hielen, net als vorige week zag de scheids er geen overtreding in.

De tweede helft werd wat het weer betrof er niet beter op, na de wind kwam er af en toe een bui over. VVS had bijna hun tweede treffer van deze middag, maar de bal ging rakelings over doel van keeper Nils, de inzet was wederom van Dol. Aan de andere kant was Stef Smit bijna trefzeker maar de bal belandde aan de verkeerde kant van het zijnet. Toch viel de tweede treffer van deze middag aan de verkeerde kant helaas: via een corner wist M. Groot de bal in het doel te deponeren: 0-2. Niet veel later werd Boyd vervangen door Jelle Moormann en ook Robert Agenant werd ingebracht om alsnog de aansluitingstreffer te forceren, maar de bezoekers zetten achter de boel op slot en er was geen doorkomen aan. Jan Doodeman had nog wel de kans op de 1-2, maar diens inzet rolde over de lat het veld weer in, Vlak voor tijd viel er nog een rode kaart, doelpuntenmaker Dol met rugnummer 14 mocht voortijdig het veld verlaten, desondanks veranderde er niets aan de stand. Larbi ging wederom met de 3 punten naar huis. Volgende week vrijaf, daarna uit naar FC Medemblik. De volgende thuiswedstrijd is op 28 november tegen VVW.