Helaas is de eerste thuiswedstrijd voor het
Interim duo Ronald en Eric verloren tegen
Ilpendam en wel met 1-2 . In een voor Con Zelo wel Zeer slechte wedstrijd , en door dit verlies staan ze nu echt Onderaan in 3B .De wedstrijd werd onder gure omstandigheden gespeeld .

Ilpendam was in de begin fase De betere ploeg maar het spel was zeer onrustig en daardoor Veel balverlies aan beide kanten . Voor Con Zelo kwam de Eerste mogelijkheid pas in de 27e minuut het was Freek Smit die een poging waagde maar zonder resultaat ,niet veel later kreeg de thuisploeg een vrije trap die snel werd genomen door Stef Smit die deponeerde de bal op de geheel de vrij staande Jelle aan de rechtervlank doch zijn inzet werd gepareerd door keeper Eijkelboom . Niet veel later viel de eerste tegentreffer na een afgeslagen corner kwam het leer wederom in het doelgebied van keeper Nils Nolten en het was I.Faiz die de bal in het doel wist te deponeren 0-1 .


De tweede helft begon de thuisploeg beter en kreeg ook nog enkele mogelijkheden voor gelijkmaker maar de bezoekers waren dat vast niet van plan om dat toe te staan , de ingekomen Ralph Smit voor Boyd Boekel was de aanjager met Jelle maar helaas gaven de bezoeker geen krimp .De spaarzame counters leverde bijna nog een tegentreffer op in de 60e minuut maar Heijt faalde hopeloos voor het vijandelijk doel , niet veel later was het Jelle die weer eens strandde in de 16 van de bezoekers . In 77e min was het wel raak maar dan voor Ilpendam het was Heijt die deze keer wel het net wist te vinden en zijn ploeg op 0-2 zette. De wedstrijd leek gespeeld maar vlak voor tijd wist Con Zelo de aansluiting te maken door Robert Agenant werd het alsnog 1-2 .Helaas was de tijd te kort om er nog een gelijkspel uit te slepen .


Heren volgende week maar hopen op de eerste overwinning dat moet gebeuren uit tegen Bergen veel succes


Gr Arie Boekel