Gefeliciteerd staf en spelers met deze overwinning, namens alle supporters die de reis naar Bovenkarspel hadden genomen. En ook uiteraard de thuisblijvers die dit spektakelstuk via de sociale media moesten volgen.

Ivo moest deze keer een beroep doen op oud keeper Marco Houtenbos in verband met de blessures van Nils Nolten en Chris Borst. Gelukkig nam hij het aanbod aan en deed het keepen weer vanouds.
KGB speelt op kunstgras en voor sommige is het vervelend om er op te spelen. Con Zelo kwam goed uit de startblokken en het was Jelle Moormann op rechts die Boyd Boekel bediende en met een prima inzet werd de keeper gepasseerd, 0-1 en dat in de 6e minuut, precies een minuut eerder een kopie van deze aanval werd door de keeper gepareerd. Con Zelo dicteerde het spel en de thuisploeg viel tot op heden vies tegen. In de 22e minuut was Boyd dicht bij zijn tweede treffer, doch de keeper redde prima op zijn inzet. Vlak voor de rust kreeg Marco het nog druk, maar met zijn reflexen en inzet hield hij het doel schoon.

Na de thee, Jelle Moormann en Pieter de Graaf waren vervangen door Joep Blankendaal en Senna Houtenbos, zaten sommige nog in de kantine en kwam Con Zelo op 0-2, op aangeven van Boyd Boekel wist Geert de Graaf het doel te vinden. Dat was wederom een goede start en de 0-3 lag ook in het vizier, maar helaas viel de treffer aan de andere kant en nu was het zowaar 1-2. KGB drukte de bezoekers meer in de verdediging en nadat Sander vanaf de middenlijn zijn inzet over de keeper net naast de staander deponeerde viel de gelijkmaker bij de volgende aanval achter Marco 2-2. De moe gestreden Geert werd vervangen door Nijs Bakker. Senna zijn inzet ging net voorlangs het vijandelijk doe en even later werd de treffer van Boyd onterecht door de grensrechter afgevlagd. Maar de overwinning kwam alsnog, Sander Houtenbos veroverde de bal en bediende Boyd op links die de bal prima verstuurde naar de vrijstaande Senna die rustig de bal naast de keeper deponeerde 2-3. KGB probeerde via de lange bal nog een doelpunt te forceren maar precies om 16.00 uur floot de scheids voor het einde.

Volgende week thuis tegen Winkel, veel succes!

Con Zelo (in het lichtblauw) is gevaarlijk in het strafschopgebied van KGB, onder toeziend oog van scheidsrechter Stroobach.