De tegenstander had vorig seizoen Dennis Kanne als trainer, dus kon hij vooraf hun individuele kwaliteiten vermelden aan zijn spelers om zo goed mogelijk aan deze wedstrijd te beginnen en dat deden onze jongens ook: de eerste 10 minuten waren ze dan ook de bovenliggende partij. Jelle Moormann werd reeds in de 3e minuut randje 16 neergelegd, doch scheidsrechter Speerstra zag dat door de Egmondse vingers.
Even daarna probeerde Nijs het met een afstandsschot, helaas zijn inzet ging rakelings naast het doel. Daarna had de thuisploeg een dot van een kans maar de voorzet van K.Wijker werd genadeloos gemist door J.Koel. Daarna was het de beurt van Con Zelo om toe te slaan. Maar helaas de inzet van Jelle op aangeven van Boyd Boekel leverde helaas niet het gewenste resultaat, ook na een half uur spelen had Ralph Smit de mogelijkheid om keeper Zwartkruis te passeren, maar ook dat werd niet gehonoreerd. Met nog enkele minuten blessure tijd sloeg het noodlot toe voor de thuisploeg, het was S. Vermeeren die met een uiterste poging de bal binnen te houden maar tot overmaat bleef zijn standbeen staan op het droge veld, na een gedegen onderzoek werd hij afgevoerd en per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Wij Con Zelo en de aanwezige supporters wensen Sven een voorspoedig herstel toe uiteraard.

De tweede helft begon de thuisploeg zeer sterk, in de 55e minuut kreeg P.Belleman een kans om zijn ploeg op voorsprong te zetten maar faalde in de afwerking, vlak daarna werd Robert Agenant gewisseld door Senna Houtenbos, toch kwam Zeevogels aan de leiding het was L.Visser die zijn eerste inzet gekeerd zag door keeper Nils Nolten doch niet klemvast waardoor Visser in de rebound in het doel deponeerde 1-0. Na zeven minuten dacht Zeevogels de genadeklap uit te delen. Het was J.Koel die de bal vanaf de zijkant langs Nils wist te verkrijgen in het doel 2-0. De wedstrijd was gespeeld dachten wij langs de lijn maar binnen 5 minuten stond het weer gelijk. Jan Doodeman werd vervangen door Levi Hoogendorp en Ralph door Jim Langendijk. Met deze wissels waren er dus 4 aanvallers om de wedstrijd te laten kantelen en dat gebeurde dan ook, eerst was het Geert de Graaf die met loepzuivere schuiver het doel inclusief de binnenkant van de rechterstaander keeper Zwartkruis het nakijken gaf 2-1. niet veel later werd Sebas van Balgooy in het vijandelijk doelgebied getorpedeerd, penalty besliste de scheids en had er zeker geen VAR voor nodig. Stef Smit joeg de bal zo snel en hard en onhoudbaar het doel in en gaf mij niet eens de kans om het op de gevoelige plaat vast te leggen 2-2. De laatste zet was helaas voor de thuisploeg, trainer Dennis Kanne wilde de 3 punten meenemen naar het Waarland maar het werden er 0.
Het was J.Hopman die de genadeklap uitdeelde, zijn inzet werd nog door Nils gepareerd maar de rebound was voor hem iets te veel van het goede 3-2.

Volgende week thuis tegen FC Purmerend, succes.