Ondanks de hevige regenval van de afgelopen dagen, werd er gespeeld en het veld was wonderbaarlijk prima bespeelbaar. Vooraf de toss kreeg scheidsrechter Groot een presentje in verband met de week van de scheidsrechter.

Voor de rust viel er weinig te beleven aan beide kanten, de keepers Bosch en Houtenbos (jazeker, Marco stond weer op het doel en het leek of hij niet was weggeweest) hielden hun doel beide droog ondanks de miezerige regen. In de 40e minuut leek daar nog verandering in te komen, maar na een corner werd de bal rakelings naast het doel van de thuisclub gekopt. Even later stoomde warempel Mike Dekker richting het vijandelijk doel, maar in de 16 gekomen was hij de controle op het leer kwijt, de bal rolde jammerlijk naast het doel.

De tweede helft begon aangenaam, het was opgehouden met regenen en de eerste treffer van Con Zelo viel al vrij snel Keeper Bosch tastte mis op een terugspeelbal en het was Ralph Smit die de bal wist te veroveren en met precisie schoof hij de bal in het lege doel: 1-0. Niet veel later een goed opgezette aanval van Geert de Graaf en Jelle Moormann, maar nu was keeper Bosch wel de winnaar. Na wat speldenprikjes van Winkel onder leiding van Jeroen Smit, zonder resultaat, werd Jelle weer eens weggestuurd: die zette de turbo aan en weg was hij, via Sander Houtenbos en Boyd Boekel belandde de bal bij Freek Smit en met een droge knal gaf hij keeper Bosch het nakijken: 2-0. Niet veel later werd het 3-0, Boyd ging de strijd aan met keeper en na slim handelen deponeerde hij de bal in het doel: 3-0. De strijd was gestreden en trainer Ivo wisselde diverse spelers, Levi Hoogendorp voor Sebas van Balgooy, Nijs Bakker voor Jelle Moormann en Senna Houtenbos voor Geert de Graaf. Dat Winkel via Rick Fijnheer er nog 3-1 van wist te maken deed Con Zelo geen pijn. Een verdienstelijke overwinning dankzij jullie spel en inzet.

Volgende week naar Baco zijn DWOW, altijd lastig. Veel succes!